Vital Acne Instituut

Acne behandelingen

Acne is een vervelende huidaandoening die in verschillende vormen en maten voorkomt op het lichaam zoals op gezicht, hals, borst en rug. Acne kan vaak branderig en pijnlijk aanvoelen en zorgen voor veel roodheid in het gezicht Vital Acne Instituut heeft in de loop der jaren veel verschillende mensen behandeld. Iedereen heel uniek, maar één ding hebben ze gemeen: Ze willen er vanaf! Door de behandeling kun je acne verhelpen en littekens voorkomen. Vaak denken mensen dat acne een teken is van slechte hygiëne of een ongezonde levensstijl. Deze gedachtegang is geheel onterecht, maar kan leiden tot een negatief zelfbeeld. Vital Acne instituut is er niet om mensen ‘mooier’ te maken, maar om mensen meer zelfvertrouwen te geven.

“You’ve always been beautiful, we just gave you confidence”

Al meer dan 40 jaar zet Vital Acne Instituut zich in om acne te bestrijden, wij zijn hier in gespecialiseerd. Tijdens de acne behandeling worden alle onzuiverheden uit de huid verwijderd. Daarbij streven wij ernaar de huid te verbeteren zonder littekens te creëren. De acne behandeling maakt het mogelijk een verbetering van 85% tot 95% te behalen, zonder medicatie! Ons scoringspercentage is hoog. Dat is mede te danken aan het feit dat we niet alleen de buitenkant van het lichaam behandelen maar ook de binnenkant. Het verhelpen van acne doen wij door middel van ons 4 stappenplan.

Het 4 stappen behandelplan:

Stap 1: Een voedsel intolerantie test
Stap 2: Detoxkuur
Stap 3: Acne behandelingen
Stap 4: Producten voor thuisgebruik

Voorafgaande aan het 4 stappenplan is er altijd een gesprek met een van onze huidspecialisten. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek wordt er naar jouw huid gekeken en een behandelplan opgesteld specifiek voor jouw huid. Mocht je interesse hebben in een gesprek, neem dan contact op met het instituut.

Voedsel intolerantie test

Bij Vital geloven wij in een gedegen behandeling. Wij willen de acne verhelpen door, zowel de binnenkant van het lichaam als de buitenkant aan te pakken. Door middel van de voedsel intolerantie test meten wij welke voedingsstoffen voor een overgevoeligheid zorgen. Dit zijn niet enkel vette en ongezonde voedingsstoffen. Deze overgevoeligheid uit zich door een overproductie van talg. Tijdens de acne behandelingen is het zeer belangrijk dat de cliënt deze voedingsstoffen niet tot zich neemt.

Detoxkuur

Onder het kopje “voedsel intolerantie test” heeft u kunnen lezen waar de test voor dient. Om ervoor te zorgen dat wij direct aan de slag kunnen en zo snel mogelijk resultaat boeken, is het van belang dat alle afval- en gifstoffen die een overgevoeligheid opwekken uit het lichaam verwijderd worden. Dit doen wij door middel van de detoxkuur. De detoxkuur is een zeewierkuur met een drievoudige werking, namelijk: reiniging van het lichaam , remineralisteert en werkt evenwicht herstellend voor het lichaam.

Acne behandelingen

In het begin zal de acne behandeling wekelijks plaatsvinden, zodat we de acne onder controle krijgen. Hetzelfde geldt voor acne op de rug, hals en borst. De vergoeding van de zorgverzekering, verschilt per zorgverzekeraar en is terug te vinden in de verzekeringspolis. Het aantal wekelijkse behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acne.

– Lichte acne +/- 7 acne behandelingen
– Middelmatige acne +/- 10 acne behandelingen
– Ernstige acne +/- 13 behandelingen

Acne thuis producten

Onze huid heeft talg nodig om de huid soepel te houden. Gedurende de dag maakt een huid talg aan, waardoor een huid ‘s avonds vaak vetter aanvoelt dan in de ochtend. Bij een acne huid loopt het proces iets moeilijker. In plaats van dat de talg via de poriën uit de huid gaat en op de huid gaat liggen, blijft de talg bij een acne huid opeen gehoopt zitten in de porie. Door middel van de thuisverzorgingsset, willen wij ervoor zorgen dat de huid het natuurlijke proces weer terug krijgt. De thuisverzorgingsset verschilt per persoon en wordt op de conditie van de huid aangepast.

Direct contact met een huidspecialist.

Bel direct naar +31 40 254 38 38 of stuur een e-mail naar info@vitalacneinstituut.nl

Direct contact met een huidspecialist.

Bel direct naar +31 40 254 38 38 of stuur een e-mail naar info@vitalacneinstituut.nl

Download 10 gratis tips en tricks voor een acnehuid