Vital Acne Instituut

Litteken behandelingen

Acne kan littekens tot gevolg hebben. Acne littekens kunnen in drie verschillende vormen voorkomen, namelijk rode vlekken, pigmentvlekken en littekenweefsel. Afhankelijk van hoe rood, hoeveel pigmentvlekken en de diepte van de littekens wordt een acne litteken behandeling ingezet. In het instituut werken wij met verschillende behandelmethodes, namelijk:

– Needling behandeling met de dermapen
– Peeling
– Medische microdermabrasie

Onze huidspecialisten kunnen de verschillende (combinatie)behandelingen uitvoeren om de acne littekens te verwijderen. Het aantal behandelingen dat hiervoor nodig is, is afhankelijk van de ernst van de acne littekens. De acne litteken behandelingen zijn ook toe te passen op donkere huidtypen.

Voor grove acne littekens of oude acne littekens raden wij de dermapen behandeling aan. De dermapen heeft zijn werking op de lederhuid, waar het de huid stimuleert om meer collageen en elastine aan te maken.

In ons instituut is een groot scala aan verschillende peelings aanwezig. Onze specialisten weten een cocktail te maken van verschillende ingrediënten, waardoor deze altijd aansluit op de behoefte van de huid. Een peeling kan worden ingezet voor roodheden, anti-aging, vlekjes en het oppeppen van de vitaliteit van de huid. Een peeling behandeling egaliseert de achtergebleven vlekjes van de acne.

Medische microdermabrasie wordt ingezet om de bovenste huidlaag te behandelen. Door middel van fijn kristalzand wordt er een intensieve peeling gegeven op de hoornlaag. Hierdoor word de dode huidlaag verwijderd en ziet de huid er direct frisser en jonger uit.

De huidspecialisten van Vital Acne Instituut maken gratis voor jou een behandeladvies met de daarbij behorende kosten. Dit advies is geheel vrijblijvend.

Direct contact met een huidspecialist.

Bel direct naar +31 40 254 38 38 of stuur een e-mail naar info@vitalacneinstituut.nl

Direct contact met een huidspecialist.

Bel direct naar +31 40 254 38 38 of stuur een e-mail naar info@vitalacneinstituut.nl

Download 10 gratis tips en tricks voor een acnehuid