Vital Acne Instituut

Rosacea behandelingen

Rosacea komt over het algemeen voor bij vrouwen boven de 30 jaar. Zij hebben vaak last van een droge schilferige huid, waarbij het neus-wangen gebied vurig is. Rosacea betekent letterlijk “rood als een roos”. De roodheid ontstaat in de eerste fase doordat de bloedvaatjes in de huid ontsteken. Wanneer rosacea aanhoud en verergert ontstaan er puistjes en met vocht gevulde blaasjes. De huid kan gevoelig en jeukerig aanvoelen. Ons instituut heeft veel ervaring met rosacea. Het behandelen van rosacea vraagt om een specifieke behandelmethode, omdat de huid vaak gevoelig is.

Rosacea kan verergerd worden door een aantal aspecten. Uit onderzoek is gebleken dat factoren zoals zonlicht, temperatuurswisselingen en agressieve cosmetica een negatieve werking hebben op acne rosacea. Verder is het gebleken dat verschillende voedingsstoffen ook een negatieve werking hebben op de acne rosacea. Om de acne rosacea te kunnen behandelen is het verstandig te beginnen met een voedsel intolerantie test.

Wil je graag weten welke voedingstoffen voor jou de rosacea kunnen verergeren, of ben je benieuwd naar welke producten wel goed zijn voor jouw huid? Neem contact op met het instituut voor een geheel gratis en vrijblijvend gesprek!

Direct contact met een huidspecialist.

Bel direct naar +31 40 254 38 38 of stuur een e-mail naar info@vitalacneinstituut.nl

Direct contact met een huidspecialist.

Bel direct naar +31 40 254 38 38 of stuur een e-mail naar info@vitalacneinstituut.nl

Download 10 gratis tips en tricks voor een acnehuid